Om appen

För att få tillgång till möteskalendrarna krävs en prenumeration som bland annat kan köpas inuti appen för 50 kr/mån eller 499 kr/år. Köpet görs via ditt iTunes-konto som belastas med motsvarande summa när transaktionen godkänns.

Alla prenumerationer förnyas automatiskt om de inte sägs upp senast 24 timmar innan prenumerationsperioden går ut. Inställningar för att säga upp en prenumeration finns i kontoinställningarna i iTunes (för prenumerationer köpta i appen).

Användarvillkor och integritetspolicy

Kan jag lita på det här?

Den här tjänsten är skapad och drivs av Karl‑Erik Wångstedt under företaget Tekapo. Sedan 2011 har jag varit frimurare och engagerad i den konungsliga konsten. För att kunna få en bra översikt och kunna planera logebesök på ett enkelt sätt beslutade jag mig för att bygga den här appen och tjänsten. Så nog tycker jag att jag kan räknas som pålitlig.

Om du tycker att appen är bra så vore det oerhört hyggligt om du kunde skriva en recension av den och kanske rekommendera den till någon broder. På det viset kan du räkna med fortsatt vidareutveckling av funktionerna i den.

Tack för att du stöder mitt arbete.